Presentada la Mostra de Cuina Menorquina Hi participen 38 restaurants de l'illa amb diferents propostes de cuina i nova cuina menorquina

Llagosta amb pebres vermells. Restaurant Aquarium port de Ciutadella
Avui comença una nova edició de la Mostra de Cuina Menorquina organitzada per Restauració Menorca i CAEB, i que se celebrarà fins al 3 d’octubre a Menorca.
 

La inauguració de la Mostra de Cuina Menorquina, que tingué lloc ahir horabaixa a l’Arena Beach de Lago Resort Menorca, comptà amb la presència de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; el president de Restauració Menorca, José Bosch; el director de CAEB Menorca, Enric Casas, el propietari de Lago Resort Menorca, Lucas García i el director general d’AgenciaCom, Antoni Martorell, a més de patrocinadors, col·laboradors i participants.

El propietari de Lago Resort Menorca, Lucas García, donà la benvinguda a tots els assistents i assenyalà que “aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per donar a conèixer el producte i els grans restauradors que hi ha a l’illa”.

Per la seva banda, el director general d’AgenciaCom, coorganitzador de la Mostra de Cuina Menorquina, Antoni Martorell destacà que “tenim una xifra de 38 restaurants i té molt de mèrit que enguany la Mostra hagi tingut aquest èxit”. A més, animà a tots als assistents a gaudir d’aquesta nova edició.

En el mateix sentit, el president de Restauració Menorca, José Bosch explicà que “enguany ha augmentat la qualitat dels menús i també la participació de restaurants”.

Per acabar, la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora va afegir que “Menorca és molt més que un destí de sol i platja, és un destí on a través de la cuina pots trobar tot un relat de més de 200 productors de KM0 de la nostra illa”. “Tenim uns restauradors excepcionals i gràcies a esdeveniments com aquest el reconeixement gastronòmic ja va més enllà de Menorca i aquesta Mostra ho demostra”.

La Mostra de Cuina Menorquina comença demà divendres 17 de setembre fins al 3 d’octubre. Durant 17 dies, tant el públic local de Menorca com els seus visitants, podran gaudir dels 38 restaurants que hi participen.

Llistat de restaurants que hi participen:

Ciutadella

Aquarium Lago
Aquarium Port
Arena Beach
Asador Molí Des Comte
Cabòria
Can Faustino
Es Born
Es Pinzell
Foc Eco Brasserie
Mon Restaurant
Rels Restaurant
Restaurant Maribel
S’Amarador
Sa Parrilla del Lago
Ses Voltes Espai Gastronòmic

Ferreries

Binissuès
Restaurant Es Barranc
Restaurant Loar Ferreries

Es Migjorn Gran

Es Chic

Es Mercadal

Café Bistro Sol 32
Es Molí des Racó
Hotel Jeni & Restaurant
S’Arangí
Tast Restaurant
The Tapas Gastrobar

Fornells

Cafè del Nord

 

Alaior

Es Jardí des Temple
Santa Marianna
Torralbenc

 

Sant Lluis

Alcaufar Vell
Sa Paradeta d’en Doro
Sa Pedrera des Pujol

 

Es Castell

Medi by Artiem Carlos
Sant Joan de Binissaida

 

Maó 

Aqua
Cafè Bar Es Moll
Nou Bar
Sa Lliga Marítim

 

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb el patrocini de Magna i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Balearia, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Ascaib, Elitechip, Vermella Menorquina, Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca, Lago Resort Menorca i Arena Beach.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.