Actes 8 Març

«LITERANIT, la nit de la literatura» arriba a Menorca de la mà de la Institució Francesc És la primera vegada que se celebra aquesta jornada a Menorca, d’ençà que la Institució Francesc de Borja Moll la va crear l’any 2019

LiteraNit és un festival interdisciplinari i descentralitzat promogut des del 2019 per la Institució Francesc de Borja Moll amb l’objectiu de fomentar la lectura en un ambient lúdic i distès. La idea general rau en la creació d’un circuit amb la literatura com a eix vertebrador i un programa d’activitats simultànies i obertes a tota la societat capaç d’arribar a nous públics i lectors.

Durant aquesta jornada vespertina, es fan xerrades, taules rodones, presentacions de novetats o reedicions i signatures de llibres, recitals poètics, lectures continuades simultànies, concerts de petit format de cantautors o artistes que hagin musicat poemes, conta-contes, slam poètic, glosadors i representacions teatrals.

La iniciativa va néixer a Mallorca l’any 2019 impulsada per la Institució Francesc de Borja Moll. Enguany, la seva tercera edició, que se celebrarà el 25 de setembre, es dedica a la relació entre literatura, naturalesa i hàbits de lectura, amb el lema “Un món per cuidar, una vida per llegir”.

Literanit 2021 desenvoluparà un programa descentralitzat i simultani amb múltiples propostes que, com en els anys anteriors, tindrà diversos escenaris a Mallorca, i enguany per primera vegada també a Menorca.

Serà al claustre del Museu de Menorca, el proper dissabte 25 de setembre a les 19:00h, amb una lectura d’obres literàries organitzada per la Delegació a Menorca de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, i la col·laboració del Departament de Cultura del Consell Insular.

L’acte, que serà presentat pel poeta Pere Gomila, comptarà amb la participació de Josep Massanés i Carlos Minuchin (poesia), Carme Cloquells (prosa i relat) i Ismael Pelegrí (narrativa). L’entrada és lliure i gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.