Festa de l’Arbre de 1927 Data en que es van sembrar els pins a s'Esplanada

A aquesta fotografia que ens ha facilitat la nostra col·laboradora Pilar Pons Marquès, podem veure la celebració de la festa de l’arbre de l’any 1927, dia en que es van sembrar per part dels fillets i filletes de Ciutadella els pins de s’Esplanada i que amb els anys,  al créixer aquests li van donar el popular nom de la plaça des Pins.

A mà esquerra de la fotografia hi podem veure l’antiga font que fins fa un poc més d’una dècada presidia el centre de la popular plaça ciutadellenca, on ara hi ha unes fonts o brolladors a terra que mai han funcionat correctament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021