Menorca es promociona al Delta Birding Festival  per promoure l’illa com a destinació de natura La Fundació Foment del Turisme participa a l’esdeveniment ornitològic més important de la Mediterrània

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa per segona vegada al Delta Birding Festival, que es celebra del 24 al 26 de setembre al Delta de l’Ebre, Catalunya, després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. Aquest festival, l’esdeveniment ornitològic més important d’Espanya i el més prestigiós de la Mediterrània, és un escenari ideal per a la promoció de Menorca com a destinació de natura durant tot l’any, donant a conèixer l’illa com un lloc excepcional per a l’observació d’aus i el turisme de naturalesa.

La FFTM està present a l’estand d’Illes Balears Ecoturism Destination, sota la organització de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB). En aquest punt, s’ofereix informació sobre les possibilitats relacionades amb el turisme ornitològic a Menorca, posant en valor el paisatge natural de l’illa, un fet diferenciador que permet la observació d’aus en un context incomparable. El Parc natural de s’Albufera des Grau, la zona humida de Lluriac o el Barranc d’Algendar en són alguns exemples. L’oferta turística cultural i gastronòmica de Menorca com complement de les activitats de natura també té el seu espai en aquest estand.

El Delta Birding Festival ofereix un ampli programa d’activitats amb conferències, cursos, visites guiades a espais naturals, etcètera, acompanyat d’una gran fira de productes i serveis tant per als ornitòlegs com per al públic general interessat en el turisme de natura. Es celebra el tercer cap de setmana de setembre, coincidint amb l’època de migració de moltes espècies d’ocells que atrau a un gran número de turistes nacionals e internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.