Consell i ajuntaments uneixen les seves veus a favor de la vacunació

Els representants polítics del Consell Insular i dels diversos ajuntaments de Menorca han fet públic un vídeo a través del qual pretenen transmetre un missatge d’unitat i de confiança amb la vacuna del coronavirus, i fan una crida a la població que encara no s’ha vacunat per tal de garantir, el màxim possible, la immunitat de grup i, per tant, l’estat del benestar a Menorca.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha destacat que ‘volem animar a la població a fer una empenta final per obtenir el percentatge de vacunació òptim’ i ha afegit que ‘la vacunació és un acte senzill que demostra la solidarització cap a la nostra comunitat i, més en concret, cap a les persones més vulnerables que ens envolten’.

La publicació del vídeo coincideix amb l’inici de la tornada a la normalitat, amb la respectiva flexibilització de mesures. Aquest fet, però, com destaquen els diferents representants polítics, ha de suposar un augment de la responsabilitat individual per ajudar a controlar el virus i fer acabar aquesta situació de pandèmia.

Cal destacar que diferents experts científics, preveuen una sexta onada de la pandèmia coincidint amb l’arribada de l’hivern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.