Menorca Talaiòtica - Unesco

Anant a cobrar els doblers del “Gordo” de 1935

A aquesta fotografia que ens ha facilitat la nostra col·laboradora Pilar Pons Marquès, podem veure un grup de dones a Ciutadella el dia 6 de gener 1936 després de que s’anunciés es podien anar a cobrar les participacions de la Grossa de Nadal, que havia tocat el 22 de desembre a Ciutadella amb el recordat número 25888, conegut popularment com es tres cacauets.

A la fotografia hi podem veure al davant a la mare de Pilar Pons i al seu costat, un poc amagada, la seva tia.

One Comment on “Anant a cobrar els doblers del “Gordo” de 1935”

  1. van vendre els desims a satany de can prats, que estave dins es recor de la plasa de le catedral, es costat de una botigue que es deie “La printems”, recort que com no havien pogut vendre totte la loteria, van anar per les fabriques i coneguts perque els hi compresin les sobres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.