La Policia Nacional deté a Ciutadella, un home per diversos abusos sexuals i maltractaments en l’àmbit familiar El detingut hauria abusat sexualment de la seva filla i de la seva neboda, ambdues menors d'edat

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han detingut un home de 37 anys d’edat, per diversos suposats delictes d’abusos sexuals cap a la seva neboda i la seva filla, totes dues menors d’edat, a més d’un delicte de mals tractes cap a la seva parella.

Els progenitors de la neboda de l’investigat, la qual és menor d’edat, van denunciar abusos sexuals cap a la seva filla, els quals van ser produïts pel seu conco, diversos anys enrere, quan la menor convivia amb l’agressor a Ciutadella de Menorca.

La investigació va començar després de la revelació de la menor, en què a més dels abusos patits per ella, es va descobrir també maltractaments cap a la seva tia i els abusos sexuals del detingut cap a la seva pròpia filla.

Al tenir coneixement dels fets els agents de la Policia Nacional de Ciutadella van localitzar a l’investigat, procedint a la seva detenció el cap de setmana passat, com a presumpte autor dels suposats abusos a la seva neboda i la seva filla, a més de maltractaments a la seva dona; passant a disposició dels jutjats pertinents, atorgant ordre de protecció a les víctimes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.