El projecte Reciclos permetrà habilitar més aparcaments per a bicicletes a Ciutadella La iniciativa que premia el reciclatge de bòtils i llaunes es marca com a objectiu ara fomentar la mobilitat sostenible amb aquestes instal·lacions

La iniciativa Reciclos posa en marxa un nou projecte que permetrà incrementar el nombre d’aparcaments per a bicicletes a Ciutadella. Reciclos és un projecte d’Ecoembes en col·laboració amb l’Ajuntament de Ciutadella, i permet transformar la tasca de reciclatge en iniciatives a favor del municipi.

L’objectiu d’aquest projecte és incentivar el reciclatge d’envasos, concretament de bòtils i llaunes de begudes i refrescos. Cada vegada que algun usuari recicla, aconsegueix punts “Reciclos”, que pot bescanviar participant en sortejos personals de productes i serveis, o bé els pot donar a projectes col·laboratius amb entitats socials, cultural i ambientals pel benefici de Ciutadella. Ara es posa en marxa un nou projecte col·laboratiu, amb el nom “Més aparcaments per a bicicletes a Ciutadella”, que pretén instal·lar nous aparcabicis a la ciutat, facilitant així l’aparcament d’aquests vehicles i promovent els desplaçaments sostenibles. El nombre d’instal·lacions que es puguin aconseguir dependrà del nombre de punts que s’aconsegueixin, i des de l’Ajuntament de Ciutadella s’anima a la població a participar al projecte.

Fer-ho és tant fàcil com descarregar-se l’app de Reciclos, escanejar els codis de barres dels bòtils i llaunes de begudes i, en anar a reciclar-ho, escanejar el codi QR que hi ha a cada contenidor de reciclatge d’envasos. Un cop aconseguits els punts Reciclos es poden fer donacions als projectes col·lectius i col·laborar per millorar Ciutadella.

Des de l’inici del projecte a Ciutadella, gràcies a les donacions que s’han fet a projectes col·laboratius s’ha pogut ajudar a executar els següents projectes: “Ajudem als comerços del Centre de Ciutadella- Street Art”, “Les Aus del teu poble de SOM” i “Movent-nos per l’estalvi energètic- Creu Roja”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.