La presidenta regional del PP es reunirà demà dissabte amb representants de el sector agrari de Menorca

La presidenta regional del Partit Popular, Marga Prohens, es desplaçarà demà dissabte a l’illa per mantenir una jornada de treball. El motiu principal de la seva visita descriu la voluntat de reunir-se amb representants de totes les organitzacions agràries de l’illa, cooperatives i indústries de transformació agroalimentària, especialment del sector lacti-formatger, per conèixer les inquietuds i necessitats de el sector primari, i conèixer també de primera mà  l’estat d’ànim dels productors i les reivindicacions de el sector dins d’un context econòmic complicat.

El moment de trobada consistirà en un dinar de confraternitat que es desenvoluparà en es Molí des Compte, de Ciutadella. L’acte forma part de les reunions sectorials que desenvolupa el PP-Menorca i comptarà també amb la presència de la presidenta insular, Misericòrdia Sugrañes.

A més, acompanyen Marga Prohens la portaveu parlamentària per a assumptes d’Agricultura, Asunció Pons, i el també diputat autonòmic Sebastià Sagreras, el senador per Menorca, Cristóbal Marquès, i altres càrrecs institucionals entre els quals destaca la portaveu municipal i presidenta de la junta local de Ciutadella, Joana Mari Pons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.