Un Felip Moll espectacular, creua la meta de La Palma de l’etapa 1 de la Mini Transat El ciutadellenc portava 12 dies i 23 h quan ha guanyat aquesta etapa

Aquest diumenge va ser un dia preciós per el regatista del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll Felip Moll – MiniTransat 2021 i també per el mateix club, un dia que entrarà ja a la història de l’entitat. Diumenge a les 15:08 del 10 d’octubre del 2021, Moll i el seu Allevà creuaven la meta de la primera etapa de la 23a edició de la Mini Transat 2021. Per fer-ho, el regatista mini del CN Ciutadella trigava 12 dies i 23 hores per completar el recorregut de 1.350 milles, entre Les Sables d’Olonne i Santa Cruz de La Palma, on ara es troba. Una illa malmesa i preocupa per l’evolució del volcà, que no atura de moment.

No ha estat una primera etapa ni molt manco fàcil per Felip Moll i ha hagut de prendre decisions importants que han marcat la seva posició a la regata. Tot i així, ha estat una primera etapa amb moltes experiències viscudes i moltes aventures per contar.

Moll, regatista del Club Nàutic Ciutadella i primer menorquí que participa a la Mini Transat 2021 ja és a Santa Cruz de La Palma a on va arribar a mitjans del capvespre de diumenge. Ara, una vegada reagrupats els 90 creuers mini, Moll (CN Ciutadella) i companyia prepararan les seves embarcacions per a sortir el pròxim dia 29 d’octubre rumb a l’Illa de Guadeloupe, en la mar Carib, que acull el final de la segona i definitiva etapa de l’exigent regata transoceànica. En arribar al port de San Francisco, els i les skippers hauran completat un total de 4.050 milles nàutiques, uns 7.500 quilòmetres, que és el gran objectiu i somni de Felip Moll, arribar.

De moment aquesta primera etapa l’ha complerta de manera brillant, tenint en compte que es va trobar unes condicions meteorològiques adverses amb el seu Allevà que van obligar a la pràctica totalitat dels skippers, tret dels primer classificats que en van fugir, a refugiar-se en ports de Galícia i Portugal una vegada sortejaven el cap de Finisterre. Moll en va ser un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021