Domini absolut del Club Nàutic Ciutadella al Campionat de Balears de Creuers RI El "Chica Txeca" es fa amb el triomf després d'un ajustat mà a mà amb el "Wanderlust"

Podi absolut del Club Nàutic Ciutadella en el Campionat de Balears de Creuers 2021 que s’ha celebrat aquest cap de setmana en aigües de Colònia de Sant Pere i de la mà del club local. Finalment les tres primeres posicions han estat per creuers del CN Ciutadella, amb victòria final del Chica Txeca de Toni Pons Faner, seguit del Wanderlust del seu germà Josep i de l’Atrià de Joan Josep Vilafranca.

Un Campìonat de Balears 2021 que després que el dissabte tingués com a clar dominador al Wanderlust, ja el diumenge es va poder viure una gran darrera regata del Chica Txeca, on una decisió a la primera cenyida li donava un marge que després va saber mantenir durant tota la regata, aconseguint guanyar la prova i el campionat. Cal destacar que l’embarcació navegava amb tres tripulants molt joves, tots del Club Nàutic Ciutadella, demostrant que en el club hi ha una gran cantera i futur en la classe de creuer.

Un Autonòmic 2021 de creuers que durant tot el cap de setmana ha suposat un mach race preciós, Chica Txeca i Wanderlust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021