HIEMPT Pro Max Body Sculpt: una tècnica innovadora per a regenerar les nostres cèl·lules i recuperar la figura Per Mary Moro

Dorte Rehm és danesa i viu a Menorca des del 1996. Arriba aquí després de sofrir un infart amb paràlisi, gràcies a que uns amics li regalen un viatge a Menorca, ella s’enamora de l’illa i es queda. Diu que Menorca és un paradís i els menorquins un encant. Passa anys treballant en diferents hotels com esteticien i directora wellness, abans de decidir-se a inaugurar l’any 2013 Esmalt, el seu propi centre d’estètica i ungles a Ciutadella.

– Dorte, parla’ns de HIEMT Pro Max Body Sculpt, si us plau.

HIEMT és una màquina que va sortir fa dos anys a Califòrnia i funciona molt bé; allà hi ha una llista d’espera de fins a 5 mesos, no hi ha manera de trobar un centra a on aconseguir cita per poder fer una sessió. Des del principi de tenir notícies d’ella jo no deixo de buscar informació, conèixer més, saber quines són les opinions dels clients que ja han pogut beneficiar-se’n… i finalment vaig decidir adquirir una. De moment, aquí a Menorca, som 6 persones que estem gaudint dels seus beneficis, cadascú a la nostra manera, tots estem tenint resultats molt positius.

– Com funciona exactament?

– HIEMT Pro Max Body Sculpt fa tonificació de glutis, braços, panxa, la zona interna de les cuixes. És molt efectiva, per exemple, després d’un embaràs, quan la musculatura s’eixampla i ens fa semblar més grosses del que som, i realment és aire el que hi ha dintre. Amb aquesta tècnica que recol·loca la musculatura en el seu lloc ja estàs estèticament més prima; si a més fem feina combinada amb la cavitació, tècnica amb la que jo també treballo i que dissol el greix, els resultats són molt ràpids i espectaculars.

Dorte Rehm, propietària del centre Esmalt, aposta per aquesta revolucionària màquina

– Quantes sessions són necessàries, i quin és el preu d’aquestes?

– A Amèrica venen packs de 4 sessions a 3.000 euros. A Espanya està a Madrid i Granada i els packs, també de 4 sessions, estan a 1.200 euros. A Menorca només es pot trobar al nostre centre, a Esmalt, i fem packs de 5 sessions a 750 euros; però durant aquest mes, fins a finals, tenim una promoció on pel mateix preu fem 10 sessions. Després es fa una única sessió de manteniment cada 4 mesos, és a dir 3 sessions a l’any.

No tots necessitem el mateix número de sessions, cada cos respon d’una manera concreta i personal. La meva experiència prèvia treballant amb altres màquines, els meus coneixements de molts d’anys amb diferents tractaments, fa que jo sàpiga, més o menys, què necessita cada client.

– De quina manera treballa aquesta innovadora màquina?

– El treball no és el de la gimnàstica passiva; és electro-magneto teràpia que fa que les cèl·lules de la musculatura es regenerin, retornant densitat a aquestes, i automàticament la musculatura queda més tonificada. En aquest tractament l’edat no és un indicador del nombre de sessions necessàries, no per tenir més edat haurem de fer-ne més. Sí que és necessari conèixer cada cas, de manera individualitzada, perquè hi ha certes persones que no podran gaudir de HIEMT Pro Max Body Sculpt: com són persones amb implants de silicona o que han rebut tractaments de lifting facial. L’aparell consta de quatre capçals de diferent grandària que permet una millor adaptació a les zones del cos del pacient; és ell qui tria la zona que vol millorar durant els 30 minuts de la durada de la sessió. S’aconsella realitzar dues sessions a la setmana, les dues primeres setmanes, i després una setmanal fins a aconseguir els resultats desitjats.

Dorte parla de com el ritme de vida que portem, l’alimentació, la falta de son… acaben contribuint al sobrepès en un primer moment, més tard a dolències físiques. Amb l’electro-magneto teràpia recuperem la nostra figura, tonificant i regenerant les cèl·lules; alhora ens sentim millor externa i, el que és més important, interiorment. Esmalt, situat al carrer Portal d’Artrutx número 7, està obert de 8 del matí a 8 de la tarda, de manera ininterrompuda, i els dissabtes fins al migdia; allà Dorte ens assessorarà i aclarirà tots els dubtes que ens puguin sorgir, també ho farà des del telèfon mòbil 633027113.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021