Actes 8 Març

Quatre obres queden finalistes a la XLVI edició del Premi Born 2021 De les 4 obres que el jurat ha considerat que puguin optar al guardó, dues són escrites en català i dues en castellà.

El desmoronamiento de la ternura, La lengua incompleta, El vent entrarà tot sol i L’encant de les nenessón els títols de les 4 obres que el jurat de la XLVI edició del Premi Born ha considerat per optar a ser guanyadores del certamen d’enguany. El premi està dotat amb 14.000 euros i amb l’edició de l’obra en les quatre llengües oficials de l’Estat Espanyol.

Aquesta va ser la conclusió a la qual va arribar el jurat el passat dissabte, dia 9, en què es van reunir per triar les finalistes d’entre més de 70 textos dels 495 que s’han presentat a aquesta edició. El jurat ha estat format per Denise Duncan, actriu, productora, dramaturga i directora d’escena; pel professor d’estudis hispànics i catalans a la Universitat Grenoble Alps, Laurent Gallardo; per Juan  Vicente Martínez, professor de filologia anglesa a la Universitat de València i director de “Sagunt a  Escena”; Laura Pons, actriu de teatre, cinema i televisió; i Francisco Sáez Raposo, doctor en filologia per la Universitat Complutense de Madrid i especialista en el teatre del Segle d’Or. En el decurs de l’acte de lliurament, que se celebrarà a partir de les 21h. del dia 23 d’octubre al  Teatre des Born, es revelarà el títol de l’obra guanyadora i la seva autoria. Abans de l’acte d’entrega del Premi Born es representarà l’obra Els amants sobrehumans, de Ruth Gutiérrez, Premi Born 2018.

Abans, però tindran llocs els següents esdeveniments lligats al Premi Born de Teatre 2021:

  • Dissabte, 16. A partir les 12h es representarà l’espectacle infantil Contes Secrets, al Teatre de Sant Miquel, a càrrec de la companyia Sant Vincent.
  • Dimecres, 20. Al teatre del l’IES Josep Maria Quadrado es farà l’assaig obert de Prezzo Equo, a càrrec de la companyia Los Vikingos, seleccionada per la VII Residència de Creació Teatral Premi Born 2021.
  • Dijous, 21. A la sala Jeroni Marquès, es farà el grup de lectura de l’obra guanyadora de l’any passat, El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc.
  • Divendres, 22. També a la sala Jeroni Marquès es presentarà l’edició de l’obra de Josep Maria Miró. Es comptarà amb la presència de l’autor, el qual farà una ponència sobre el text, guanyador del Premi Born 2020, titulada El verb fet carn.

A banda dels actes previstos, qualsevol persona que vulgui col·laborar econòmicament, és a temps de fer la seva aportació a la campanya de micro mecenatge Crec en el Premi Born, a través del web www.crecenelpremiborn.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.