La directora general de Turisme recull a Madrid els premis a l’estand de les Illes Balears que es van atorgar a Fitur 2021

La directora general de Turisme, Rosana Morillo, ha assistit avui a Madrid al lliurament dels premis Fitur 2020 i 2021. Allà ha recollit els guardons que va rebre l’estand de les Illes Balears durant la passada fira turística que es va celebrar el mes de maig. Concretament, les Illes Balears han estat guardonades amb dos premis: el de millor estand en la categoria d’institucions i comunitats autònomes i un altre a l’estand més sostenible.

L’estand de les Illes Balears ha estat mereixedor d’aquests premis després d’avaluar-se tots els espais de la passada edició de Fitur i atenent criteris de Professionalitat (adequació de l’estand a les necessitats de comercialització de cada producte); Comunicació/Promoció (identificació de l’estand amb la imatge i el producte) i Disseny (valoració del grau d’originalitat i innovació).

L’estand de les Illes Balears a Fitur 2021, el disseny i la construcció del qual va estar coordinat per l’AETIB, va ser un estand de nova creació i adaptat per complet a tota la normativa i protocols Covid-19, amb la finalitat de garantir un entorn segur per a tots els visitants i el personal. D’aquesta manera, durant la passada edició es va apostar per un estand segur, sostenible i híbrid:

Un estand segur perquè es va disposar de tot el necessari per a desenvolupar l’activitat de fira amb total seguretat: amb un sol accés d’entrada, cartells indicatius que marcaven els recorreguts, sistemes de control d’aforament, purificadors d’aire a les sales de reunions, així com altres mesures anticovid com ara dispensadors de gel, pantalles de separació etc.

Un estand sostenible, accessible per a persones amb discapacitat auditiva i/o visual, en el qual es van introduir diferents mesures per a reduir l’impacte durant el disseny, transport i construcció de l’estand així com durant el desenvolupament de la fira.

I un estand híbrid perquè es van complementar els continguts digitals i els presencials, facilitant així la comunicació en temps real a aquelles persones que no van poder assistir a la fira, disposant de tots els mecanismes necessaris per a desenvolupar live streaming.

Quant al disseny de l’estand, es va optar per un disseny fresc i innovador inspirat al Mediterrani, amb materials que expressen sostenibilitat i respecte per la naturalesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.