L’organista Montserrat Torrent, Premi Nacional de Música del Ministeri de Cultura en la modalitat d’interpretació

L’organista Montserrat Torrent, Premi Nacional de Música del Ministeri de Cultura en la modalitat d’interpretació
ACN Barcelona .- L’organista de 95 anys Montserrat Torrent (Barcelona, 1926) ha estat distingida amb Premi Nacional de Música que atorga el Ministeri de Cultura en la modalitat d’interpretació. El jurat del guardó, dotat amb 30.000 euros, n’ha destacat la seva capacitat per treballar en àmbits “tan diversos” com la interpretació, investigació i divulgació, que l’ha portada a ser una de les intèrprets en actiu “més longeves del món”. Els membres del jurat han destacat també la seva tasca com a docent “capaç de crear una escola que ha inspirat noves generacions d’organistes durant dècades” i ha subratllat la seva feina “incansable” per recuperar repertori històric i restaurar orgues. Un d’aquests exemples és el de l’església Sant Felip Neri de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021