El Pi Ciutadella demana mesures al Govern per modular les concentracions humanes durant les festes de Sant Joan

El president del Comitè local d’El Pi- PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a Ciutadella i vicepresident d’El Pi, Toni Bosch, ha demanat al Govern que analitzi la possibilitat d’establir quotes màximes, acompanyades de les mesures per garantir-ho, per modular les concentracions humanes excessives durant les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Segons Bosch, “preservar el bon funcionament de les festes patronals de tots els pobles, no només les de Ciutadella, és una feina de tots. Si no som valents i no agafem “es toro per ses banyes” i es posa ordre, els nostres néts ja no podran viure unes festes que s’han conservat igual des de fa no sabem els anys, de la mateixa forma i tradició.”

Així mateix, ha assegurat que “s’està degradant de manera preocupant, ja que es produeix una massificació exagerada. Part de la culpa la tenen les crides que es fan, per guanyar diners. Navilieres i agències de viatges, no ho acaben d’entendre perquè fan ofertes per venir per Sant Joan.”

El president ha assenyalat que “l’any passat es va organitzar una manifestació per protestar pels excessos viscuts. La gent que va assistir-hi no és gent que acostuma a manifestar-se. Era gent major que s’estima la festa, entre els assistents, hi havia també, caixers i les seves famílies. Gent que viu amb molta preocupació el que està passant.”

Per acabar, Bosch ha recordat que “hem adreçat dues preguntes molt concretes al Govern Balear en aquest sentit, que ens diguin si estan disposats a fer res per posar solucions, abans que sigui tard, també, demanam als diferents grups polítics de Ciutadella, que tenen representació en el Consell Insular si fan comptes fer res al respecte.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021