La FFTM promou una campanya per atraure viatgers aquesta tardor L’acció va dirigida al mercat nacional, britànic i francès, així com també al turisme domèstic de les Illes Balears

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha posat en marxa una campanya publicitària per atraure viatgers aquesta tardor mostrant el potencial que té l’illa més enllà de l’atractiu de les seves platges. L’acció, que es perllongarà durant tot el mes d’octubre, gira al voltant d’una peça audiovisual de 40 segons que, seguint amb el fil conductor de la campanya d’estiu i amb el lema “Lo que siempre nos gusta sentir”, presenta Menorca com una destinació que es pot gaudir tot l’any, on en qualsevol moment es pot viure la sensació pròpia d’unes vacances d’estiu de tranquil·litat, de renovació, d’escapada de la rutina i de connexió amb la natura i amb el ritme i l’estil de vida propi dels menorquins.

La campanya va dirigida al mercat nacional, britànic i francès i el suport és cent per cent online, a través de Youtube i la inserció de publicitat en les plataformes digitals de mitjans generalistes dels diferents països. A més, també s’ha contractat una campanya de ràdio per captar visitant de la resta de les illes tenint en compte que, en els últims anys, ha crescut el número de visitants de la pròpia comunitat que fan estades puntuals a Menorca al llarg de tot l’any.

Per a la gerent de la Fundació, Elena Costa, “l’objectiu és seguir treballant amb el posicionament de Menorca com una destinació Reserva de Biosfera, que des de fa molts anys ha apostat clarament pel camí de la sostenibilitat, amb una important oferta d’espais naturals, cultura, gastronomia i turisme actiu, que s’han de donar a conèixer al llarg de tot l’any. Aquestes accions de màrqueting van acompanyades de tota una feina en paral·lel, que es fan conjuntament amb el departament de Promoció Turística del Consell Insular, per millorar la connectivitat per via aèria i marítima”. Durant aquest mes d’octubre, Menorca té vol directe amb tretze ciutats espanyoles i està connectada amb 38 aeroports internacionals de Gran Bretanya, França, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Irlanda, Àustria, Luxemburg, Països Baixos i Bèlgica. Segons els darrer informe elaborat per la consultora Mabrian per a la Fundació, tot i que la capacitat aèria global de març a final d’octubre és inferior al mateix període de 2019, Menorca és l’única destinació que presenta una evolució positiva en quatre dels 10 aeroports principals d’origen de viatgers, arribant a duplicar el número de seients disponibles respecte 2019 en rutes com València i París-Orly.

Podeu veure el vídeo de la campanya al canal de youtube de Turisme

13 d’octubre de 2021.

Appointment Youtube code generator – VFS : Registered Login

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.