L’IPC anual puja sis dècimes al setembre i se situa en el 4%, la variació més alta des de l’octubre del 2012 L'augment es deu principalment del preu de l'electricitat

ACN Madrid .- L’IPC anual  va pujar sis dècimes al setembre i la variació anual es va situar en el 4%, segons ha informat aquest dijous l’Institut Nacional d’Estadística. Es tracta de la variació més alta des de l’octubre del 2012. L’increment s’explica pel constant augment del preu de l’habitatge, l’aigua, l’electricitat, gas i altres combustibles, que el mes passat va ser del 12,4%, tot i que també es va registrar en altres àmbits, com el transport (+10%). Pel que fa la variació mensual, va passar del 0,4% a l’agost al 0,7% al setembre. Al conjunt de l’Estat, la variació anual de l’IPC al setembre va ser del 4%, set dècimes més que la registrada a l’agost, també com a conseqüència del preu de l’electricitat i el transport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia, Pets Week
Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021