Fam trip per donar a conèixer Menorca com a destí d’ecoturisme

El Club Ecoturisme a Espanya, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Turespaña, el Segment Estratègic d’Ecoturisme de les Illes Balears, i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera organitzen, entre els dies 15 i 19 d’octubre, un fam trip amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats de Menorca en l’àmbit de l’ecoturisme i el turisme basat en la natura.

L’acció es durà a terme en el marc del V Congrés Nacional d’Ecoturisme, que enguany se celebra a Menorca del 19 al 21 d’octubre. Comptarà amb 25 operadors turístics interessats en oferir producte provinents de Suècia, Regne Unit, Països Baixos, Alemanya, França, Itàlia, i Espanya, junt amb representants de la Global Ecotourism Network i l’Oficina de Turespaña a Roma. Val a dir que aquest és el fam trip amb més participació de tots els que s’han organitzat vinculats a les cinc edicions anteriors del congrés.

El fam trip servirà per fer valdre els valors de Menorca com a destinació natural, a partir de la seva declaració com a Reserva de Biosfera, en reconeixement del seu equilibri entre el desenvolupament econòmic i la preservació del paisatge i del medi ambient, que l’han convertit en un paradís per als amants de la natura.

El programa del fam trip inclourà activitats a l’aire lliure com rutes a cavall, excursions en caiac, sortides per a l’observació d’aus o visites a jaciments talaiòtics. Els assistents també visitaran Ciutadella, Fornells i el Parc Natural de s’Albufera des Grau, i faran una sortida en vaixell pel port de Maó. A més, coneixeran el potencial de Menorca com a destinació Starlight i tindran ocasió de recórrer el Camí de Cavalls, així com de descobrir els secrets de l’elaboració del formatge DO Mahón-Menorca, entre altres activitats.

L’últim dia del fam trip començarà a Menorca el V Congrés Nacional d’Ecoturisme, en el qual es reuniran les principals entitats públiques i privades implicades en el desenvolupament de l’ecoturisme a Espanya.

En el marc del Congrés, el dia 18 d’octubre, de 17 a 20 hores, se celebrarà a Maó una taula de contractació (business to business meeting), en la qual els congressistes que estiguin interessats a oferir paquets de turisme de natura a Espanya es podran reunir amb els operadors participants en el fam trip.

L’objectiu de la taula de contractació és fomentar les oportunitats de negoci entre els operadors turístics internacionals interessats a incloure noves experiències d’ecoturisme i turisme de natura i les agències de viatges, empreses i clubs de turisme especialitzats en ecoturisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.