Lago Resort Menorca organitza la segona edició de Lago October Festival

Lago Resort Menorca organitza, demà 16 d’octubre, la segona edició del Lago October Festival. Un esdeveniment sociocultural amb un esperit esportiu on l’objectiu és unir els esports més importants de l’illa a l’aire lliure i on poder veure i participar dels mateixos a la platja de Cala’n Bosch.

El Lago October Festival unirà la October Bike Menorca, una cursa ciclista que transcorre per la part sud i sud-oest del Camí de Cavalls amb una única distància de 32km; la October Trail Menorca, una cursa de trail que també transcorre per la part sud i sud-oest del Camí de Cavalls amb tres distàncies de 32 km, 19km i 11km; una travessia amateur de windsurf i una de pàdel surf; i dos torneigs de tennis i volley platja. A més d’una exhibició de parapent acrobàtic.

Les travesses, tornejos i exhibicions tindran lloc a la platja de Cala’n Bosch i les inscripcions són gratuïtes trucant al 971387831 o per email reservas@lagoresortmenorca.com. Mentre que les inscripcions per a la October Bike i October Trail es poden realitzar al web de Elitechip.

A més, el Lago October Festival comptarà també amb un mercat i casetes de menjar i beguda que estaran ubicades davant de l’Hotel Lago Resort Menorca – Casas del Lago 4 * sup-. Un esdeveniment per gaudir d’un dia complet amb la família i amics, envoltats d’esport, gastronomia, bona música en directe, focs artificials i bon ambient, i complint les mesures sanitàries vigents.

El Lago  October Festival que engloba la October Trail i October Bike, compta amb el suport del Foment del Turisme de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella i la col·laboració de BioSport Menorca, Elitechip, Surf & Sail Menorca, Free Play Beach Tennis i el Club de Voleibol de Ciutadella .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip