Ciutadella obre la inscripció per a participar a la XVIII Fira de Nadal L’esdeveniment tindrà lloc del dia 3 al 6 de desembre a la Plaça de la Catedral.

L’Ajuntament de Ciutadella obre el termini per a inscriure’s a la XVIII Fira de Nadal que tindrà lloc entre el 3 i el 6 de desembre a la Plaça de la Catedral.

La Fira té com a objectiu comercialitzar productes de Nadal i solidaris, i també es poden vendre productes de regal i alimentaris. L’esdeveniment serveix per començar a ambientar la ciutat de cara a les festes nadalenques, i s’ha convertit en una cita ineludible del calendari del mes de desembre.

Les persones interessades en participar trobaran les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud a la pàgina web municipal o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. El termini per a inscriure’s estarà obert entre el dilluns 11 d’octubre i fins el 29 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip