Més de 8.500 persones han estat informades sobre els valors dels espais naturals protegits a Menorca durant la campanya d’enguany

 

El projecte ‘Campanya d’informació i vigilància en espais de rellevància ambiental’, finançat a través de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS), ha permès que un total de 29.587 persones hagin estat informades dels valors naturals i la normativa de vint llocs d’importància comunitària (LIC) d’arreu de les Illes Balears. Tretze informadors han estat durant cinc mesos realitzant tasques d’informació ambiental.

A Menorca l’increment de persones informades ha estat d’un 4,2%, amb un total de 8.521. Els tres LIC on s’han realitzat les tasques han estat Costa sud de Ciutadella; Son Saura-Cala des Talaier-Cala en Turqueta; Macarella-Macarelleta. El primer espai de rellevància ambiental és on més persones s’han informat.

 

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha destacat l’èxit de la campanya d’enguany, «unes xifres que consoliden la utilitat d’un servei com aquest, que crea consciència sobre la importància de protegir els espais naturals protegits a través de l’educació ambiental. Sansó ha recordat que la campanya de l’any passat als LIC va acabar amb 17.762 persones informades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca