Cap alumne positiu i cap grup confinat a Menorca en la darrera setmana Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

 

\ 4 positius entre el professorat de les Illes Balears

\ 65 estudiants amb PCR positiva a totes les illes

\ 23 grups en quarantena a 19 centres educatius de Balears

\ La majoria d’alumnat positiu i en quarantena és d’infantil i primària

Les dades recollides fins divendres 15 d’octubre als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius és baix.

En la setmana de referència s’han notificat 4 positius entre el professorat de les Illes Balears 3 a Mallorca i 1 a Eivissa.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 213 mil, s’han notificat 65 estudiants amb PCR positiva (la setmana anterior foren 73),  xifra que suposa el 0,03 % de l’alumnat. D’aquest total, 44 a Mallorca (63 la setmana passada) , 2 a Menorca (cap la setmana passada), 17 a Eivissa (8 la setmana passada) i 2 a Formentera (els mateixos que la setmana passada). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 23 grups en quarantena (26 la setmana anterior) a 19 centres educatius (19 la setmana anterior, dels quals 16 a Mallorca (17 la setmana passada), 2 a Eivissa (2 la setmana anterior) i 1 a Formentera (0 la setmana passada). Això suposa el 0,28 % dels 9.043 grups de les Illes Balears.

Cal esmentar que quant al nombre total d’alumnat que ha iniciat quarantena (504), el 93,4% correspon als nivells d’infantil i primària en els quals l’alumnat no està vacunat. Quant al nombre d’alumnat amb PCR positiva el 93,4 % és d’infantil i primària i el 100% dels grups en quarantena també es situen als nivells d’infantil i primària.

 

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca