Menorca treballa per obrir noves rutes i millorar la connectivitat amb els països emissors

La directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, ha mantingut una intensa agenda de reunions amb representants de companyies aèries a la fira World Routes 2021 celebrada aquest passat cap de setmana a Milà

Davant un escenari de post pandèmia i de recuperació de la mobilitat aèria, Menorca treballa amb més intensitat per poder obrir noves rutes i millorar la connectivitat amb els països emissors pensant en clau de desestacionalització i en captar viatgers fora dels mesos punta de l’estiu. Amb aquest objectiu, la directora de Promoció Turística i Fons Europeus del Consell Insular, Laura Ruiz, ha assistit a la fira World Routes 2021 celebrada aquest passat cap de setmana a Milà, junt amb una delegació de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

Es tracta de l’esdeveniment internacional més important en l’àmbit de la connectivitat aèria que brinda l’oportunitat de mantenir contacte directe i negociar serveis amb representants de les principals companyies aèries. Durant els tres dies de la fira (del 10 al 12 d’octubre) la delegació de les Illes Balears s’ha reunit, entre d’altres, amb les aerolínees Ryanair; EasyJet, Eurowing; AirEuropa; Vueling; Iberia; Jet2; Volotea i Condor.

A més, la directora insular també ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb la companyia francesa FlyAmelia; les americanes American Airlines i Delta Airlines; així com també amb Transavia Nedherlands i Transavia France. Laura Ruiz en fa una valoració positiva en tant que es constata que hi ha un interès per mantenir operatives de cara a 2022 i, en alguns casos, fins i tot millorar la disponibilitat de seients per viatjat a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.