Ciutadella se suma a la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama. Durant tota la setmana es podrà veure una pancarta penjada a l’Ajuntament, i la façana s’il•luminarà de color rosa

L’Ajuntament de Ciutadella se suma avui, 19 d’octubre, a la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama. Durant tota la setmana estarà penjada a la façana de les Cases Consistorials una pancarta reivindicativa, i s’il·luminarà la façana de color rosa.

Amb la commemoració d’aquest Dia, l’Ajuntament vol mostrar el suport a totes les persones afectades per la malaltia, a la vegada que aplaudeix la feina de les associacions i entitats que treballen en la lluita contra la malaltia i en benefici dels malalts i els seus familiars.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a destinar els recursos necessaris per a continuar i intensificar la investigació sobre aquesta malaltia, i també a lluitar per mitigar els efectes negatius que pateixen les persones afectades, com puguin ser la solitud, la vulnerabilitat o la pèrdua d’oportunitats laborals. S’ha de fer possible que totes les persones siguin iguals i tenguin les mateixes oportunitats davant aquesta malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip