Places disponibles al Consell Insular per alumnes-treballadors de construcció de pedra en sec i jardineria

El Departament d’Ocupació del Consell Insular de Menorca selecciona fins el dilluns 25 d’octubre als alumnes-treballadors de dos programes mixtes del SOIB Jove Formació i Ocupació. Aquestes dues formacions del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) dirigides a joves d’entre 16 i 29 anys són l’Especialitat Formativa en Construcció de pedra en sec, que es realitza després de molts anys de reivindicació del sector del patrimoni cultural d’aquesta formació sobre la característica paret seca menorquina, i el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

El curs de dotze mesos de durada s’iniciarà a finals de novembre i es desenvoluparà a jornada completa amb classes teòriques i pràctiques de feina, amb una retribució del 56% del sou. Amb els futurs paredadors es treballarà la preparació del material de construcció de pedra en sec així com l’aixecament de noves parets i la restauració de parets amb enderrossalls, mentre que el programa de jardineria cobreix la supervisió, cura i manteniment dels jardins del centre de treball. Aquest programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i cofinançat pel Fons Social Europeu. Les inscripcions s’han de realitzar abans del 25 d’octubre a l’enllaç https://bit.ly/3prh4T9 . Per demanar més informació es pot trucar al 971 356 246 o escriure a formacio@cime.es .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.