Premi Born. Una setmana carregada d’actes

El Cercle Artístic segueix organitzant actes al voltant del Premi Born que es lliurarà aquest dissabte. Així, seguint amb la programació del XLVI Premi Born de Teatredimecres20 d’octubre a les 20 h al Teatre de Josep M. Quadrado podrem gaudir de l’assaig obert “Prezzo Equo” proposta guanayadora de la VII Residència de Creació Teatral del Premi Born de Teatre de la companyia “Vikingos”.

Dijous, 21 d’octubre a les 20 h, a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic amb el Grup de Lectura comentarem i intercanviarem opinions entorn a l’obra guanyadora Premi Born 2020: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep M. Miró Coromina que estarà present a l’acte. Recordau que podeu adquirir els exemplars en horari d’oficina: dilluns i dimarts, de 17 h 19 h i dimecres, dijous i divendres, de 10 h a 13. 30 h. El preu és de 15 €.

Divendres, 22 d’octubre a les 20 h continuarem amb energies teatrals a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic i presentarem l’edició en les quatre llengües de l’Estat espanyol de l’obra guanyadora del Premi Born 2020: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep M. Miró Coromina. A continuació, el dramturg ens oferirà una ponència titulada: El verb fet carn. Segur que com sempre amb les seves paraules, no deixarà a cap assistent indiferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.