Medi Ambient col·labora en una campanya benèfica d’Ecovidrio per recaptar fons contra el càncer A Menorca s'han instal·lat els contenidors rosa a Ferreries i Es Castell

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha participat, aquest dimecres, en la presentació de la sisena edició de la campanya «Recicla vidre per elles», una iniciativa d’Ecovidrio que té com a objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir, a la vegada, a una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

La campanya s’ha presentat a Sant Josep de sa Talaia en un acte ha comptat amb la presència del director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó; la tinent de batle de Sant Josep, Pilar Ribas; la regidora Mónica Fernández; i el tècnic de Gerència d’Ecovidrio a les Illes Balears, Iván Tolsá.

Aquesta setmana, i durant les properes setmanes, Ecovidrio instal·larà 18 contenidors a 9 municipis de les Illes Balears: Manacor, Felanitx, Santanyí, Marrratxí, Sant Llorenç, Ferreries, Es Castell, Formentera i Sant Josep de sa Talaia. Tot el vidre que es reculli en aquests contenidors es traduirà en una donació d’Ecovidrio a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat envers el Càncer.

La campanya és d’àmbit estatal i s’estén a 170 ciutats on s’hi instal·laran uns 500 contenidors roses. Com a complement, la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a la ocasió on es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra («Plens de vida») i que es pot adquirir a través de la web www.miniglu.es. Els beneficis es destinaran a la fundació per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Durant 2020, es van reciclar un total de 32.833 tones d’envasos de vidre a les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.