Actes 8 Març

Adolfo Utor pren el control del 100% de les accions de Baleària

Digital. Denia 19/9/18 – Adolfo Utor, presidente de la compañia naviera Balearia . – (c) Vicens Gimenez

Després de mesos de cordial negociació dels socis de Baleària, Adolfo Utor amb el 57,5% de les accions i el grup d’empreses Matutes (42,5%), han acordat posar fi a la seva relació de més de 17 anys com a socis en Baleària. Després de l’acord assolit Adolfo Utor pren el control del 100% de les accions de la naviliera de la qual va ser fundador.

Els fins a la data socis de Baleària volen ressaltar la seva fluida, enriquidora i fructífera relació, basada en la mútua confiança, i amb uns resultats dels quals se senten orgullosos i satisfets, al contribuir amb la seva participació a la consolidació d’una naviliera líder a Espanya i referent internacional en sostenibilitat i digitalització. El grup Matutes destinarà aquesta desinversió al seu core business hoteler, i Adolfo Utor amb l’adquisició acredita una renovada i plena confiança en el projecte que lidera.

Adolfo Utor ha assenyalat: “S’ha respost adequadament a una nova situació accionarial, i amb el pas fet es reforça la confiança en el projecte compartit de Baleària. Hem tingut un bon any, hem superat la pandèmia amb èxit i afrontem el futur amb renovada energia i il·lusió “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.