La Comissió Interinsular Assessora de Comerç aprova per majoria els deu diumenges i festius d’obertura comercial per al 2022

La Comissió Interinsular Assessora de Comerç ha aprovat per majoria la proposta del calendari de diumenges i festius d’obertura comercial per al 2022.

D’aquesta manera, s’ha acordat que els dies fixats siguin els següents:

  • 2 de gener, diumenge
  • 16 de gener, diumenge
  • 14 d’abril, dijous sant
  • 26 de juny, diumenge
  • 15 d’agost, dilluns
  • 4 de setembre, diumenge
  • 12 d’octubre, dimecres
  • 27 de novembre, diumenge
  • 8 de desembre, dijous
  • 18 de desembre, diumenge

La Comissió també ha acordat que els dies 2 de gener i 12 d’octubre puguin ser substituïts per altres dues jornades, segons el criteri dels ajuntaments i d’acord amb les necessitats dels seus municipis. Aquests canvis s’hauran de comunicar a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Comerç, abans del 15 de novembre d’enguany.

La Comissió Interinsular Assessora de Comerç de les Illes Balears està integrada per representants de les direccions generals de Comerç i Consum del Govern, els consells insulars, la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), les patronals del petit comerç de les Illes (AFEDECO, PIMECO, PIME Eivissa, PIME Formentera i ASCOME), així com per les grans superfícies (ANGED), sindicats (CCOO, UGT i USO), i les associacions de consumidors i usuaris de les Illes Balears Consubal i La Defensa.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.