Caminada rosa contra el càncer a Ciutadella

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es va celebrar dia 19 d’octubre, la Junta Comarcal de Ciutadella de l’Associació Espanyola Contra el Càncer recupera, després de l’aturada provocat per la Covid19, la seva tradicional caminada solidària.

Serà demà dissabte, 23 d’octubre. La convocatòria de la marxa és a les 10.30 hores a la seu de l’Associació a Ciutadella (C / Marquès d’Albranca, 23) i la sortida està prevista a les 11 hores.

El recorregut de la marxa continuarà cap a la Plaça Artrutx, contramurada Plaça de les Palmeres, Plaça Nova, Plaça Llibertat, Ses Voltes, Plaça de la Catedral i finalitza a la Plaça Es Born, on es llegirà un manifest de suport a totes les persones malaltes de càncer de mama.

BLUE ISLAND DIVING ORGANITZA UNA IMMERSIÓ SOLIDÀRIA

D’altra banda, també demà dissabte 23, el centre de busseig Blue Island Diving ha organitzat una immersió solidària per, a més de netejar el fons marí, donar visibilitat a la campanya de sensibilització davant el càncer de mama ia la tasca que realitza l’Associació Espanyola contra el Càncer. La convocatòria de voluntaris és a les 10 h al mateix centre, a Cala Galdana (al costat de la farmàcia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip