Exposició-Taller sobre malbaratament alimentari a la Cooperativa San Crispín La campanya que persegueix sensibilitzar els consumidors sobre el que es llença en el món de l’alimentació

Demà dissabte es clausura l’exposició-taller sobre malbaratament alimentari que durant una setmana s’ha pogut visitar a la Cooperativa San Crispín. Es tracta d’una campanya promoguda per l’Agència de la Reserva de la Biosfera i Justicia Alimentaria que persegueix l’objectiu general de sensibilitzar la població contra el malbaratament alimentari, especialment els consumidors, el sector de la producció agroalimentària i espais comercials de poble de l’Illa de Menorca, posant èmfasi en les pèrdues que es produeixen degudes a la imposició d’estàndards de qualitat de forma, mida i color sobre els productes d’horta. “L’exposició consta d’uns cartells on s’explica l la problemática però també inclou consells sobre com evitar el greu problema del malbaratament. Els cartells están posats damunt el que representen unes bosses de fems per cridar l’atenció” explica Noemi Garcia, coordinadora de l’activitat.

Fins ara aquesta exposició s’havia pogut anar veient a diferents centres educatius com el CEIP Sant Lluís, IES BIel Martí de Ferreries, l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella i ara ha fet parada durant una setmana a San Crispín.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.