Intens cap de setmana del Premi Born de Teatre a Ciutadella

Seguint amb la programació del XLVI Premi Born de Teatre, avui divendres, 22 d’octubre a les 20 h les energies teatrals es trobaran a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic on es presentarà l’edició en les quatre llengües de l’Estat espanyol de l’obra guanyadora del Premi Born 2020: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, de Josep M. Miró Coromina. A continuació, el dramaturg oferirà una ponència titulada: El verb fet carn. Segur que com sempre amb les seves paraules, no deixarà ningú indiferent.

Dissabte, 23 d’octubre a les 21 h, al  Teatre des Born es podrà veure l’escenificació de l’obra Els amants sobrehumans, de Ruth Gutiérrez Álvarez, guanyadora del Premi Born de Teatre 2018, a càrrec de la companyia Cercle Teatre. A continuació, tindrà lloc el moment màgic de la nit: l’acte de lliurament del XLVI Premi Born de Teatre.

Diumenge, 24 d’octubre hi haurà una segona representació de l’obra Els amants sobrehumans, a les 19 h en el Teatre des Born. Les entrades les poden adquirir a la taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.