La presidenta Armengol i el president Aragonès visiten la Fundació Joan Miró de Barcelona

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, han visitat aquest divendres la Fundació Joan Miró de Barcelona en el marc de la trobada institucional que ambdós presidents han celebrat aquest matí.

Durant la visita, Armengol i Aragonès han realitzat un recorregut per l’exposició permanent de la fundació i per l’exposició temporal “El sentit de l’escultura”, una mostra que observa el desenvolupament de la pràctica escultòrica moderna i contemporània.

A la visita han assistit la presidenta de la Fundació Joan Miró, Sara Puig; la gerent de la fundació, Marta Vilaró; la cap de col·leccions de la institució, Teresa Montaner, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga.

La Fundació Miró de Barcelona va ser creada el 1975 pel propi Joan Miró amb un fons inicial format sobretot per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip