Espectacular primera jornada del Trofeu Almirall Farragut 2021 de creuers Aquest diumenge, si el temps ho permet, s’ha de decidir el Trofeu Almirall Farragut 2021 de creuers

Ja hi tornam a ser. Dins la tornada a la normalitat post-pandèmia de la covid-19, aquest cap de setmana ha començat en aigües de la badia de Ciutadella un clàssic de la vela balear i el trofeu més estimat en Es Nàutic: el Trofeu Almirall Farragut 2021. I el primer torn, com sempre, ha estat el de la vela major, amb els creuers com a protagonistes en el Farragut 2021.<

Increïble dia de regates en el CN Ciutadella el que s’ha viscut a la primera jornada de dissabte, amb un total de 14 inscrits de Menorca i amb unes condicions de vent típiques de l’època a Ciutadella, amb tramuntana 20 a 24 nusos que va oferir unes regates precioses.

Des de l’inici ja es van anar desmarcant els velers Wanderlust, Chica Txeca i Alba IIIm sortint els tres molt ràpid i marcant-se d’una manera molt destacable. Finalment, primera prova guanyada pel creuer CNC, Chica Txeca de Toni Pons Faner, segon Alba III del CM Mahón i tercer el Wanderlust, també del CN Ciutadella.

En la classe RI4 destacar l’actuació del Chicory, que va fer dos primers i fent una regata preciosa a la segona, on només guanyava per 7 segons de diferència. La segona prova en categoria RI3 va estar protagonitzada per el Wanderlust i el Chica Txeca, oferint un autèntic match race des de la sortida, amb constants virades en una regata que finalment va guanyae el creuer de Josep Pons Faner per només 9 segons al Chica Txeca i 12 segons a l’Alba III.

Aquest diumenge, si el temps ho permet, s’ha de decidir el Trofeu Almirall Farragut 2021 de creuers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip