Sa Cooperativa apropa els estudiants al producte local i al camp de Menorca

Sa Cooperativa del Camp de Menorca celebra 5 anys amb visites especials per estudiants de tota Menorca amb novetats i ho fa amb el propòsit d’apropar el sector primari de l’illa des d’experiències vivencials que tenen per objectiu de reconnectar els joves amb el camp de Menorca i transmetre’ls nous coneixements sobre l’origen i el processos d’elaboració dels productes locals.

Sa Cooperativa planteja  les visites com un projecte educatiu tenint en compte les competències, les capacitats i l’objectiu curricular dels estudiants i ho fa amb activitats adequades als diferents nivells, atractives, creatives i divertides!

ALCAIDUSSET (Alaior)

Estudiants d’Educació Primària Obligatòria
A través del programa: Viu la Cultura del Govern Balear https://www.viulacultura.com/
Descripció: Producció làctica.
Vaques, cabres, ovelles, porcs i gallines ens esperen per conèixer i gaudir de la vida de la pagesia que sap com treure els millors productes per alimentar-nos. Visitem les instal·lacions adequades a cada tipus d’animals, fins i tot veurem com funciona un robot per munyir vaques! I acabem amb un tast sensorial fet amb es 5 sentits.

TORELLÓ AMAGAT (Maó)

Estudiants d’Educació Primària Obligatòria
A través del programa: Viu la Cultura del Govern Balear https://www.viulacultura.com/
Descripció: Producció hortícola.
El verd és el nostre color preferit i la verdura, la reina de la cuina! Visitem una finca productora per conèixer a fons uns aliments de primordial importància per la nostra salut i aprendre’m a estimar-los una mica més. A Torelló la producció hortícola és integrada amb cultius hidropònics, un tipus d’agricultura respectuosa amb el medi ambient i la salut humana. Amb tot també ens ajuden les nostres amigues les abelles, voleu saber com? Veniu a visitar-nos.

BINILLUBET (Es Mercadal)

Estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat
A través del programa: Salut Jove i Cultura del Consell Insular de Menorca  http://salutjove.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=11
Descripció: Producció làctica.
Obrim les barreres de Binillubet per tal que els alumnes coneguin l’estil de vida de la pagesia, el maneig del bestiar i especialment com s’elaboren productes locals com el formatge. A Binillubet comptem amb la primera sala didàctica i laboratori rural de l’illa i els alumnes, entre altres accions participatives i després de conèixer les vaques i les seves cries, elaboren formatge artesà amb fogasser i lligam. Visitem també altres animals i acabem amb un tast sensorial de formatge.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip