Setmanari El Iris del 14 de setembre de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 14 de setembre de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial versava sobre les Festes de Gràcia a Maó i la bona organització de les mateixes per part del seu Ajuntament. La problemàtica del pes del pa seguia sent tema de polèmica a Ciutadella i que havia necessitat la intervenció municipals, ens un anys de restriccions i cartilles de racionament.

El president de l’Institut Britànic a Espanya, Sir Walter Starkie, havia passat uns dies a Menorca convidat pel senyor Orfila a la seva finca de Quatre Vents.

La comare Laura Mesquida Lliteras, havia quedat facultada per a prestar els seus serveis en les modalitats d’assegurança de malaltia i maternitat. Tenia la seva consulta al carrer Pere Cortés, 39.

Preocupació a Ciutadella i a tota l’illa per un brot de paludisme.

El Mallorca havia disputat amb victòria diferents partits de futbol de preparació a la nostra illa, entre ells amb un combinat Mercada-Ciutadella i contra el Menorca, reforçat amb diferents jugadors de la resta d’equips de l’illa.

La secció Mirador Local, que continuava parlant del campions de pesca, ho feia aquella setmana amb Antoni Anglada Marquès, pescador de besugs. Una de les seves millors pescades va ser de 311 exemplars. En aquells anys 40 els besucs petits es pescaven en el mateix port de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip