Actes 8 Març

Comencen les obres de la residència del quarter de Santiago de Maó que es finança amb fons europeus

La Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern balear ha donat el vist i plau a l’inici de les obres de la nova residència del quarter de Santiago de Maó. El nou edifici que comptarà amb 120 places per a persones majors dependents preveu donar resposta a les necessitats actuals en matèria d’assistència i atenció a la gent gran i afrontar les necessitats futures.

La nova residència estarà ubicada en el nucli urbà de Maó, en concret a l’antic quarter de Santiago. El projecte s’adapta a l’entorn i tendrà una superfície construïda de 6.803 metres quadrats repartits en planta baixa, dues plantes pis i aparcament de servei soterrat.

Les obres tenen un cost previst de 10,3 milions d’euros i 9,6 milions d’ells es financen amb els fons REACT-UE, els d’Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d’Europa.

Cal recordar que aquest és un dels primers projectes que ja estan autoritzats per la Unió Europea dins els 300 milions d’euros assignats a la comunitat autònoma en el repartiment d’aquests recursos extraordinaris destinats principalment a reforçar els serveis públics fonamentals (sanitat, educació i serveis socials) i a la recuperació de l’economia i l’ocupació per fer front als efectes de la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta nova residència per a persones grans dependents s’integrarà dins la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.