Activitats de clausura a Hauser & Wirth Menorca

L’exposició de Mark Bradford ‘Masses and Movements’ acaba el dia 31 d’octubre i Hauser & Wirth Menorca es complau en celebrar la seva primera temporada amb un conjunt d’activitats gratuïtes. Tallers familiars, visites guiades, música i gastronomia acompanyaran l’exposició aquest darrer cap de setmana de la temporada.

El programa del cap de setmana és:

Dissabte 30 i diumenge 31, 10 – 14h

Taller familiar amb Sa Xaranga

Sa Xaranga proposa un taller inspirat en l’exposició de Mark Bradford ‘Masses and Movements’. Els participats podran crear el seu propi globus creat amb tècniques de paper. No cal reservar. Recomanat per a fillets i filletes de 6 a 12 anys.

Dissabte 30 i diumenge 31, 10 – 14h

Taller familiar amb Plastic Free Menorca

En aquest taller, els participants buscaran microplàstics en mostres d’arena de Menorca. A banda de gaudir d’una activitat en família, podem contribuir a tenir un entorn més net. No cal reservar. Recomanat per a fillets i filletes de 6 a 12 anys.

Dissabte 30 i diumenge 31, 11,15 i 13,15h

Gimcana

Aprèn més sobre la història de l’Illa del Rei amb la nostra gimcana. Un puzle del mapa de Waldseemüller portarà als participants a diferents llocs arreu de l’illa, on trobaran pistes per entrar a l’exposició de Mark Bradford ‘Masses and Movements’. Cal reservar prèviament.
Per fillets i filletes a partir de 12 anys.

Dissabte 30, 10,15, 12,15 i 16,15h; i diumenge 31, 10,15, 12,15h

Visites guiades

Descobreix l’exposició de Mark Bradford ‘Masses and Movements’ amb les nostres visites guiades. Cal reservar prèviament.
Per fillets i filletes a partir de 12 anys.

Diumenge 31, 10 – 17h

Cantina

Cantina comptarà amb paradetes de tapes i plats per gaudir a la vora del mar. No cal reservar.

Diumenge 31, 11,30 – 16,30h

Música

Leonmanso, Yamamemaru i Salvadiscos acompanyaran el darrer cap de setmana amb música en directe. No cal reservar.

L’horari de la galeria dissabte i diumenge continuarà essent de 10 a 17,30h. És necessari reservar les places per les visites guiades i per la gimcana, recomanem comprar el bitllet de ferri per avançat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.