Campanya promocional de tardor del comerç de Menorca Diferents accions per visualitzar els establiments locals més propers als consumidors.

Coincidint amb l’època de tardor i prèvia a les campanyes comercials de Black Friday i Nadal, l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME) ha programat durant diverses setmanes entre els mesos d’octubre i novembre diferents accions de promoció i dinamització dels comerços de proximitat de la illa.

En primer lloc, un cop reoberts definitivament els cinemes de Maó s’ha reprès l’emissió del vídeo d’ASCOME ‘Comprant a Menorca guanyem tots’ a dues sales. L’objectiu de l’espot és difondre entre l’opinió pública la importància de fer les compres a través d’empreses menorquines l’aportació econòmica i social de les quals es reinverteix íntegrament a l’illa. A l’hora de comportar-nos com a consumidors hem de tenir en compte on repercuteix l’empresa on comprem els seus beneficis generats. Apostar pel comerç local és ajudar el futur de l’economia local.

Repartides per tota l’illa s’han instal·lat tanques publicitàries i OPIs per a la promoció del marketplace local Xuroa.com, engegat per ASCOME l’abril de 2020 en ple confinament i que permet comprar en línia als comerços de Menorca. Aquest projecte facilita a les empreses adherides la seva digitalització per vendre els seus productes en línia i promocionar-se de forma gratuïta.

En aquesta específica promoció es destaca que per als consumidors locals els lliuraments a Menorca es fan en un màxim de 48 hores (excepte dissabtes, diumenges i festius) i que els ports d’enviament són gratuïts gràcies al Consell Insular de Menorca.

Aquests anuncis de publicitat estàtica de Xuroa.com s’executen de manera conjunta a tots els municipis de l’illa, i de forma reforçada a Maó ja que ha estat l’únic Ajuntament que ha donat suport econòmic a Xuroa.com amb la signatura d’un conveni de col·laboració.

També s’han inserit banners a diferents portals web per donar a conèixer l’oferta i varietat disponible al comerç local de proximitat.

Tot això es completa amb l’emissió de falques radiofòniques a les emissions locals durant un mes perquè l’oient tingui present el petit comerç a l’hora de fer les compres en aquesta època vall de l’any, comercialment parlant, i prèvia a les campanyes de Black Friday, Nadal i Reis.

Per a aquesta campanya promocional de tardor, ASCOME compta amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, de l’Ajuntament de Maó i de PIME Menorca.

Els comerços associats, de forma permanent, també tenen a la seva disposició les xarxes socials ‘Comerç de Menorca’, on poden compartir les seves publicacions i imatges: Facebook i Instagram. I el cercador www.comerciomenorca.es, amb notable posicionament a la xarxa, on cada establiment disposa d’una fitxa personalitzada on es poden incloure tota mena d’informació comercial i continguts: logotip, fotografies, vídeos, web, Facebook, Twitter, Instagram, venda en línia, descripció,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.