Suport del Consell Insular a la innovació empresarial amb un conveni de fins a 15.000 € per l’associació INNOVEM

Aquest dilluns 25 d’octubre s’ha signat a la seu del Consell Insular un nou conveni que dona suport amb fins a 15.000 € a l’associació INNOVEM que organitza cada any la Fira Innovem Fest i coordina també l’espai de formació i esdeveniments Innovem 365, així com l’espai compartit de treball Innovem Coworking. El document ha estat signat per la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, i la presidenta de l’associació INNOVEM, Judith Morillas, amb presència de la directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Nati Benejam.

El Consell Insular i especialment l’Àrea d’Innovació i Noves Tecnologies del Departament d’Ocupació, Habitatge i Cooperació local, desenvolupa polítiques de formació i gestió de recursos humans, dona suport a les associacions empresarials i fomenta una gestió empresarial més innovadora i amb més responsabilitat social. Pel Consell Insular aquestes són unes condicions fonamentals com a estratègia de creixement i consolidació empresarial.

L’associació Innovem per la seva part ha celebrat ja la quarta edició de la fira Innovem Fest, una trobada anual de persones i projectes per a parlar d’innovació empresarial i per a crear comunitat. Aquest 2021 l’Innovem Fest es va desenvolupar a Líthica el 22 de juliol amb el títol d’ATENCIÓ/ATENCIÓN/ATTENTION amb l’objectiu de “reflexionar sobre l’impacte que la distracció tecnològica té en les nostres vides i cercar solucions que afirmin i defensin la nostra llibertat d’atenció”. El reconegut filòsof i escriptor James Williams va ser el convidat més destacat, però les ponències i la taula rodona van comptar també amb la participació de professionals d’altres sectors com la pedagogia, la publicitat o la ciència i la fira va incloure experiències com una meditació guiada. Tanmateix, l’espai compartit de treball Innovem Coworking a Maó ha incrementat molt els seus usuaris i funciona a ple rendiment, coincidint amb un gran augment de la demanda d’aquest tipus de servei, tan puntualment a l’estiu com de manera més continuada aquesta tardor.

D’altra banda, l’associació Innovem prepara per a la primera quinzena de desembre una tertúlia amb convidats de molta experiència laboral i vital que aportaran les seves reflexions sobre temes tractats a les diverses edicions d’Innovem Fest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.