Els guardonats amb els Premis Nacionals de Recerca reivindiquen la investigació i reclamen inversió pública

 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, aplaudeix un dels guardonats amb els Premis Nacionals de Recerca el 26 d’octubre del 2021. 
ACN Barcelona .- El metge i infectòleg Bonaventura Clotet i la matemàtica especialitzada en intel·ligència artificial (IA) Carme Torras han rebut aquesta tarda el Premi Nacional de Recerca i han aprofitat l’ocasió per reivindicar la necessitat de més finançament públic en ciència. Per fer-ho, s’han dirigit directament als representants del Govern presents a l’acte de la 31a edició de la màxima distinció en el camp de la investigació a Catalunya. En resposta a les peticions dels guardonats, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha expressat “el compromís” del Govern per “enfortir, modernitzar i finançar adequadament el sistema de recerca” del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip