Balears contractarà el subministrament de medicaments exclusius de Novartis per 7,3 M€

El Consell de Govern ha atorgat l’autorització al director general del Servei de Salut de les Illes Balears per contractar el subministrament de medicaments exclusius de Novartis Farmacèutica, SA, per un valor de 7.396.867 euros. El 2019 es va formalitzar el contracte de subministrament de medicaments exclusius de Novartis Farmacèutica, SA, amb una durada de 24 mesos, prorrogable per un màxim de 24 mesos més.

L’objecte i la necessitat d’aquest procediment són adquirir els medicaments exclusius de la farmacèutica, ja que són imprescindibles per complir amb les prestacions i els serveis dels centres sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears.

Concretament, s’han adquirit aquests medicaments exclusius per al tractament de malalties com el càncer de mama, el càncer colorectal o el melanoma, a més d’un ús per a tractaments posteriors a un trasplantament, entre d’altres.

El Govern de les Illes Balears ha de garantir el bon funcionament del sistema sanitari públic exercint les diferents facultats que les lleis específiques li atribueixen, aplicant els seus recursos i mitjans organitzatius, emprenent accions encaminades a satisfer el dret de protecció de la salut i distribuint òptimament els recursos de què disposa per oferir les prestacions i els serveis sanitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.