Díaz mostra “satisfacció” per l’acord sobre la reforma laboral: “Avui han guanyat els treballadors del nostre país” La vicepresidenta i ministra de Treball destaca que l'executiu complirà amb l'acord de coalició i el pla europeu

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz
ACN Madrid .- La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha mostrat “satisfacció” per l’acord sobre la reforma laboral assolit a la reunió amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez i la vicepresidenta primera, Nadia Calviño. A la trobada han pactat “la derogació” de la reforma del PP en els termes de l’acord de coalició i el pla de recuperació europeu després de dies de tensió entre PSOE i Unides Podem. “Avui han guanyat els treballadors i treballadores del nostre país. El que farem és complir amb l’acord de govern i, a més, complir amb el component 23 tancat en el seu dia i que el Ministeri de Treball va remetre a la Unió Europea”, ha dit en declaracions al Senat aquest dimarts a la tarda, abans de la sessió de control.
“Posarem fi al model de precarietat laboral que va dissenyar el PP”, ha celebrat Díaz. De l’acord del govern espanyol no han transcendit detalls sobre aspectes com la ultraactivitat o la prevalença de convenis.

En resposta a una senadora del PP durant la sessió de control, Díaz s’ha limitat a reiterar que el govern espanyol acabarà amb “la temporalitat, la precarietat i l’atur”. “El president Sánchez, la senyora Calviño, PSOE, Unides Podem i jo mateixa tenim clar que acabarem amb els errors de la política laboral del PP i millorarem la vida dels treballadors del nostre país”, ha afirmat.

D’altra banda, a la sortida del Senat, la vicepresidenta primera, Nadia Calviño, ha respost que “clar” que està contenta amb el resultat de la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.