FINAL INJUST PER ELS REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA DAVID PONSETÍ I BORJA TORRES A L’AUTONÒMIC ILCA6 D’EIVISSA

 

Injust final per els regatistes del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí i Borja Torres en el Campionat de Balears Ilca6 que aquest dilluns ha acabat a Eivissa. En la darrera jornada del dia de Tots Sants es van fer dues proves de les tres previstes, amb vent del 280° i de 14-16 nusos.

Dia per oblidar, on han fet dos UFD (fora línea de sortida) en les dues proves efectuades a Eivissa.

Finalment els representants del CN Ciutadella van quedar en la posició 20 David Ponsetí i 21 en Borja Torres. Uns resultats que no reflexen ni molt manco el bon campionat que han fet els dos regatistes del CNC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip