La campanya de poda es posa en marxa amb l’actuació sobre més de 2.000 arbres del nucli urbà i urbanitzacions

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha acordat adjudicar la contractació dels treballs de poda d’arbres de diversos carrers del nucli urbà a l’empresa Centre de Jardineria Ciutadella SL, per un import total de 16.812,95€.

Els treballs corresponen als arbres de les avingudes Capità Negrete, Jaume I, Constitució i Francesc de Borja Moll, i dels carrers Cova de ses Àmfores, Beat Josep Castell, Bisbe Sever, Lepant i Àngel Ruiz i Pablo, que sumen un total de 397 arbres que necessiten la realització d’una poda de reformació o de manteniment per reduir els conflictes amb el mobiliari urbà, la circulació de vehicles i les façanes dels edificis.

Aquesta intervenció completarà les feines de poda anual que realitza la brigada municipal de jardineria, qui assumeix la poda dels arbres de menor alçada d’altres carrers i places de Ciutadella.

A les urbanitzacions també es realitzaran les feines de poda, sobretot de moreres, que executa l’empresa contractada pel manteniment de les zones verdes de les urbanitzacions Ecoverd de la Fundació per a discapacitats de Menorca.

En total a Ciutadella es poden un total de 2.200 arbres i palmeres, la majoria d’ells moreres, mèlies i plataners. Les actuacions s’iniciaran de manera imminent i formen part de la primera fase de la poda, que s’executarà abans de final d’any. La segona fase s’haurà d’executar ja entrat l’any 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.