Anna Gabriel dirigirà el sindicat suís Unia a Ginebra L'exdiputada de la CUP treballarà amb un equip exclusivament de dones

Anna Gabriel en primer terme aquest estiu l’acte d’Òmnium a Elna.
ACN Brussel·les .- L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel ha estat elegida secretària regional del sindicat suís Unia a Ginebra. Després que hagi estat escollida “per gran majoria” per l’Assemblea regional de delegats de l’organització, Gabriel es farà càrrec de la secretaria regional després d’haver estat fins ara la secretària regional adjunta. Al capdavant d’Unia, el principal sindicat del país, a Ginebra, l’exdiputada de la CUP treballarà amb un equip exclusivament format per dones. En un comunicat, Unia destaca la llarga carrera sindical de Gabriel i subratlla que ha demostrat “les seves competències incontestables” durant aquest temps com a secretària regional adjunta.
“En un moment en què les desigualtats es creuen perillosament, és més necessari que mai treballar en una organització col·lectiva dels treballadors i treballadores per a la redistribució de la riquesa i la justícia social”, ha apuntat Gabriel en un comunicat en què subratlla que “els treballadors i treballadores estan en el centre de les seves preocupacions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.