L’OCIM I EL PRINCIPAL ESTRENEN EL CONCERT FAMILIAR L’ELEFANT DE COLORS El Teatre Principal de Maó coprodueix la nova aventura dels Musinautes, un espectacle inspirat en el clàssic il·lustrat de David McKee i dirigit per Anna Molins Raich amb música original de Francesc Prat i text de Blanca Llum Vidal.

 


L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i el Teatre Principal de Maó estrenen diumenge 7 de novembre, a les 18.30 hores, la coproducció L’elefant de colors o la celebració de la diferència, espectacle familiar inspirat en el clàssic il·lustrat de David McKee i dirigit per Anna Molins Raich amb música original de Francesc Prat i text de Blanca Llum Vidal. Un dia després, a les 11 hores, es farà una funció per a escolars.
El conte original del dibuixant britànic, publicat l’any 1989 i del qual s’han venut més de vuit milions de còpies, ens conta la història d’Elmer, un elefant que sent que no encaixa en la seua manada per tenir una pell multicolor. A través d’aquesta faula, McKee aborda temes cabdals com són l’acceptació d’un mateix i de l’altre, el respecte a la diversitat, l’amistat, la tolerància i la solidaritat.
Sobre aquesta base s’ha construït L’elefant de colors o la celebració de la diferència, una producció amb tot de recursos creats ad hoc davant la impossibilitat d’emprar les imatges i el text originals. Així, a la partitura de Francesc Prat i el llibret de Blanca Llum Vidal s’afegeix una proposta visual i escènica que beu de l’imaginari i l’iconografia del pintor suís Paul Klee, en qui es va inspirar David McKee per donar vida a Elmer, i que és obra d’Irene Gilabert i Gerard Beneyt. La dramatúrgia, el moviment i el
vestuari han estat concebuts per l’artista de circ Wanja Kahlert i la ballarina Maria Fuster.
A diferència d’altres aventures dels Musinautes, en aquest projecte la música s’acompanya d’un text que, en veu d’un narrador, s’intercala entre les escenes i, alhora que permet a l’audiència seguir el fil argumental, ajuda a enriquir els quadres musicals.
Estructurat en tres actes i amb una durada aproximada de 45 minuts, L’elefant de colors o la celebració de la diferència és un espectacle especialment recomanat per a fillets i filletes a partir de 6 anys.
Les entrades es poden comprar a www.teatremao.com i a taquilla.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca