Montero durà al Consell de Ministres un text que permetrà als ajuntaments seguir cobrant l’impost de plusvàlues La ministra d'Hisenda confirma que aprovarà una norma substitutòria un cop notificada la sentència del TC

 

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, en el debat de totalitat dels pressupostos al Congrés, el 3 de novembre de 2021 
ACN Madrid .- La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha confirmat que durà al Consell de Ministres un text legal que “corregeix” els elements que el Tribunal Constitucional ha declarat inconstitucionals de l’impost de plusvàlues perquè els ajuntaments puguin seguir cobrant el tribut. En la intervenció inicial al debat de totalitat dels pressupostos generals de l’Estat d’aquest dimecres al Congrés, Montero ha explicat que un cop el Ministeri d’Hisenda hagi estudiat la sentència que s’ha notificat avui, el govern espanyol aprovarà la reforma del tribut. Montero ja va avançar ahir dimarts a la tarda en la sessió de control al Senat, que tenia preparada una “norma substitutòria” perquè els municipis puguin mantenir aquesta font de finançament.
Montero ja va dir que la portaria al Consell de Ministres de forma “immediata” quan es notifiqués la sentència del TC i el Ministeri d’Hisenda hagi comprovat que “la feina en la qual ha anat avançant, es correspon” amb el que fixa la resolució.

En el debat d’aquest dimecres, la ministra d’Hisenda ha tornat a garantir que es podrà seguir aplicant l’impost amb “seguretat jurídica dels contribuents i garantint el finançament local”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.