La Policia Nacional deté un home per tràfic de drogues Identifiquen un grup de joves que consumien substància estupefaent, i posteriorment procedeixen a la detenció d'un d'ells a Maó. El detingut es va voler desprendre de droga per no dur-la damunt

 

Diumenge passat, agents de la Policia Nacional a Maó, van procedir a la detenció d’un home d’origen dominicà de 23 anys, que va ser descobert ocultant cocaïna davall un test.

Un grup nombrós de joves es trobaven al matí del dia dels fets a l’àrea de descans d’una estació de servei d’una gasolinera a Maó, quan agents de policia van identificar una sèrie de persones perquè estaven consumint begudes alcohòliques i substàncies estupefaents  després d’haver-se tancat els locals d’oci del port de Maó.

Un cop es va dur a terme la identificació dels presumptes autors, així com les corresponents propostes de sanció administrativa als infractors que es trobaven consumint substàncies estupefaents en via pública, i després d’abandonar el lloc dels fets tots els allí presents, els agents van descobrir que un dels varons identificats i posteriorment detingut, va tornar a l’estació de servei en un altre vehicle, per ocultar davall un test, situat a la zona del darrere de l’àrea descans, 52 grams de cocaïna. En aquell moment també  duia 300€ en efectiu i tot això va motivar la seva detenció per un presumpte delicte de tràfic de drogues. El presumpte autor va ser posat a disposició judicial, en funcions de guàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.